No Forks tiesos

  • Ruošta rankomis „nuo nulio“
  • Niekada nešaldyta ir nevakuumuota
  • Gvakamolę gaminame tik iš geriausių avokadų
  • Mėsą kepame kelis kartus per diena
  • Šviežios daržovės pristatomos šešis kartus per savaitę
  • Parduodame tik tai, ką patys valgome kiekvieną dieną

Kas ta burita ?

Šeštas dešimtmetis. San Franciskas. El Faro Taqueria. Dėdė Carlos susuka pirmąją Mission-Style buritą pasaulyje. Ši nepanaši į jokią prieš tai suktą buritą – ji nepadoriai didelė, sultinga ir perpildyta tobula mėsos, ryžių ir pupų kombinacija bei palydėta šviežia spalvinga salsa, guacamole, sūriu ir grietine. Šiaip niekas iš viso nežino, kur ir kada pasaulį išvydo pirmoji burita, tačiau niekam nebesvarbu. Žymioji San Francisko burita po truputį užkariauja pasaulį ir tampa XX a. amerikietiško-meksikietiško maisto ikona.

Kas tas No Forks ?

No Forks misija – pakeisti Vilniaus greito maisto pasaulį iš pagrindų. Dažnam mūsų kartais tenka ar norisi pavalgyti ilgai nelaukiant, kol patiekalas bus paruoštas, tačiau kiekvienas mūsų vertiname  kokybišką maistą ir prižiūrime sveikatą. Būtent dėl šios priežasties No Forks virtuvėje kiekvieną rytą valandų valandas ruošiamės tam, kad per kelias akimirkas pateiktume jums šviežią ir natūralų maistą.